Thaise Massage Aanbieding! Gespannen spieren? Zondag Open

Aangeboden: Thaise Massage Aanbieding! Gespannen spieren? Zondag Open Prijs: € 55,00

Gespannen spieren in nek, schouders en kuiten?

Ontspanningsmassage
Massage is waarschijnlijk de oudste natuurlijke geneeswijze die wij kennen. Er zijn vele soorten massages bekend, maar in deze volgeboekte maatschappij is vooral de ontspanningsmassage een aanrader. Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massage olie gebruikt wordt.

Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.

U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders en hoofdhuid. Vooral bij (stress of verkeerde houding) rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden.
Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht)

Voorafgaande aan de massage wordt een korte anamnese gehouden.
Vierdaagsemassage! Voor slechts
2 uur Ontspanningsmassage van 110 euro voor 100 euro
30 minuten Voetmassage is 27.50 euro
1 uur Zwangerschapsmassage is 45 euro

Alle vermoeidheid weer weggemasseerd uit de benen voor een frisse volgende loopdag!!!

NIEUW bij Mandarin Spa Hammem Zeep Massage

De Hammam, Arabisch voor verspreider van warmte, stamf af van de Griedse en Romeinse badhuizen. De Arabieren, die zich van oudsher schoonspoelden met koud water, ontdekten de weldadige warme lucht in badhuizen die de Romeinen in syrie achterlieten. Nadat de profeet Mohammed rond het jaar 600 de hitte als heilzaam bestempelde nam de Hammam een belangrijke plaats in in de lslamitische wereld.
De Hammam bestaat uit drie onderdelen.
Eerst wordt het lichaam volledig gescrubt met dode zeezout. Met een spons wordt de huid opgewreven en zo ontdaan van dode huidcellen. Ook wordt op deze manier de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Vervolgens wordt het lichaam heerlijk ingezeept volgens de Hammam traditie waarna het lichaam heerlijk wordt gesponst. Als afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met warme (amandel) olie.
Na de Hamman / spons massage is de huid heerlijk tintelend schoon.

Hammam Zeep

De echte Hammam zeep is al van oudsher de olijfzeep. Deze zeep wordt gemaakt in gebieden waar olijfbomen groeien. Grote gebieden met olijfbomen zijn te vinden in Zuid-Oost Turkije en in Noord Syrie. Een mengsel van olijfolie, laurierolie en soda wordt in enorme ketels verhit en daarna uitgegoten in ondiepe bassins. Als het mengsel na een paar weken is uitgehard snijdt men met een soort kam de worden opgestapeld. Zo worden ze gedurende 7 maanden gedroogd. De zeep is aan de buitenkant bruin van kleur, maar van binnen mooi groen van de olijfolie. Mensen met huidproblemen of bijvoorbeeld een ernstige vorm van roos zijn gebaat bij deze seep. Zelfs kleding kan met deze zeep goed gewassen worden.

Hamam - Special ( 60 minuten ) 65 euro
Hamam - Deluxe ( 90 minuten ) 90 euro

Zondag Open

Thaise Massage & Beauty Mandarin-Spa biedt u een heerlijk voor echte ontspanning in een oosterse sfeer bent u van harte welkom bij Mandarin spa – wellnesscenter.

Het adres voor zwangerschapmassage, anti-stress, kruidenmassage, sportmassage,Thaise massage, Combienatie massage en gezichtsbehandeling. Een onstspanningsmassage is een cadeautje aan jezelf. Tijdens deze ontspanningsmassage worden zowel de rug, de schouders, het hoofd als ook de benen gemasseerd. De massage werkt niet alleen ontspannend, want men voelt zich na de massage vaak ook weer fit en energiek. Er wordt gebruik gemaakt van de effleurage techniek, waardoor de kracht van uw spieren worden herstel

Nu nieuw in de salon zwangerschapsmassage, Ontharen door middel van de Light, Heat Energy methode, LHE.

Gezichtsbehandeling De Luxe pakket met speciaal gezichts, nek, schouders, borst, hoofd Thaise acupunctuurpunten massage (Reinigen inclusief nek,schouders en borst ) 60 minuten 45 euro 75 minuten 55 euro
 • Huidanalyse
 • Dieptereiniging
 • Scrub of Peeling
 • Speciaal Thaise Gezichtsmassage met en acupunctuurpunten
 • Speciaal dieptereiniging Masker
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren van wenkbrauwen
 • Verzorging met lotion, dag&nacht-creme, oogverzorging Thaise gezichtsmassage is een Oosterse ontspanningsmassage. Schoonheid wordt in Thailand beschouwd als de weerspiegeling van een evenwicht tussen fysische en geestelijke gezondheid. Een unieke behandeling. Gezicht, nek en hals worden op een SPECIFIEKE manier gemasseerd en acupunctuurpunten en meridianen die zich in het gezicht bevinden worden gemasseerd met lichte druk. Door deze lymfatische gezichtsmassage worden de cellen in de huid uitgenodigd zich te hernieuwen, waardoor een goede en verbeterde bloedcirculatie ontstaat. Bij herhaling van deze massage wordt een mooie, verjongende gezichtstint verkregen. Thaise gezichtsmassage is aangenaam en gezond. Wanneer het gezicht zich ontspant, kan het gehele lichaam zich ontspannen. SUPER AANBIEDING

 • Arrangement 1: Voor 1 persoon ( 1 uur EUR 55,-) Massage naar keuze. Gebruik Sauna of Bubbelbad gratis.
 • Arrangement 2: Voor 2-3 personen ( totaal 3 uur vanaf EUR 45,00 p.p.) Massage naar keuze. Gebruik Sauna of Bubbelbad gratis. Veel meer aanbiedingen voor 65 plussers en studenten. Heeft U behoefte aan meer informatie of wilt U van mijn diensten gebruik maken: U bent van harte welkom ! Mandarin-Spa Van Peltlaan 309 6533 ZK Nijmegen Tel: 024-3502360 Mobiel : 06-24204716 www.mandarin-spa.nl
 • dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00
 • Zondag geopend van 11.00 tot 21.00
meer info


0 reacties:

Een reactie plaatsen

Zoeken op schoonheidsspecialisten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger